Data en inschrijven

Cursusdata

Voor de najaarsronde 2017 (volgeboekt) komen we bij elkaar op de volgende dagen:

  • dinsdag 3 oktober (10.30 – 16.00u)
  • dinsdag 7 november (10.30 – 16.00u)
  • dinsdag 28 november (10.30 – 15.00u)

Dit zijn de lesdagen van de voorjaarsronde 2018 (inschrijving staat open):

  • dinsdag 6 februari (10.30 – 16.00u)
  • dinsdag 13 maart (10.30 – 16.00u)
  • dinsdag 17 april (10.30 – 15.00u)

De bijeenkomsten vinden plaats bij de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station Den Haag. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Dieetwensen kun je aan ons doorgeven via info@ncdd.nl.

NB: de zelfstudievariant kun je zonder inschrijving op elk gewenst moment starten en afronden.
Meer informatie

Programma in hoofdlijnen

@ Nog voor de eerste bijeenkomst begint, ontvang je inloggegevens voor de leeromgeving. Je leest alvast de stof van module A door, denkt na over wat je wilt leren en laat je dit weten op het (besloten) forum van je groep. Ook neem je alvast een kijkje bij de eindopdracht van module A;
Tijdens de startbijeenkomst wordt de opzet van de leeromgeving en het leerproces toegelicht. Je maakt kennis met je medecursisten en je coaches, bespreekt samen de vragen die je bij module A hebt en oefent met het begrip ‘essentiële kenmerken’. Met een presentatie en oefening rondom duurzaamheidsbeleid nemen jullie gezamenlijk alvast een voorschot op module B;
@ Tussen de eerste en tweede bijeenkomst werk je zelfstandig de stof van module B en C door, zet je opdrachtuitwerkingen van module A en B op het forum en krijg je online feedback van je coaches en medecursisten;
@ Tijdens de tweede bijeenkomst bespreken jullie de opdrachten van module A en B. Verder staat de dag in het teken van jouw vervolgstap. Aan het einde van de dag heb je jouw praktijkuitdaging helder.
Tussen de tweede en derde bijeenkomst werk je aan jouw praktijkuitdaging.
@ Tijdens de laatste bijeenkomst staan de uitwerkingen van de praktijkuitdagingen in de schijnwerpers. Tevens evalueren we de cursusopzet en ontvang je bij goed resultaat het certificaat.

Kosten

Voor de groepscursus vragen we een onkostenvergoeding van 450 euro exclusief btw per deelnemer. Hiervoor ontvang je een factuur.

Betalingsvoorwaarden en annuleren

Ben je onverhoopt toch niet in de gelegenheid aan de cursus deel te nemen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via info@ncdd.nl. Tot 7 dagen voor de eerste cursusdag kun je kosteloos annuleren. Bij latere of geen afmelding zijn wij helaas genoodzaakt het hele bedrag in rekening te brengen. Wel is het mogelijk om een collega in jouw plaats de (gehele) cursus te laten volgen. Van belang is dan dat degene voor aanvang van de eerste cursusdag wel de benodigde cursusstof heeft bestudeerd.

Certificaat

Bij de laatste bijeenkomst worden de cursuscertificaten uitgereikt. Voorwaarde hiervoor is dat de deelnemer bij alle cursusdagen aanwezig is geweest en alle opdrachten voldoende heeft uitgevoerd.

Inschrijven

We ontvangen je inschrijving voor de voorjaarsronde 2018 graag via onderstaand formulier. De inschrijving sluit op 4 februari.
Voor de najaarsronde 2017 is de inschrijving gesloten, alle plekken zijn vergeven.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@ncdd.nl.