Data en inschrijven

Cursusdata

Dit zijn de lesdagen van de voorjaarsronde 2018:

  • dinsdag 6 februari (10.30 – 16.00u)
  • dinsdag 13 maart (10.30 – 16.00u)
  • dinsdag 17 april (10.30 – 15.00u)

Alle plaatsen voor deze cursus zijn inmiddels vergeven. Je kunt je via info@ncdd.nl wel aanmelden voor de wachtlijst voor het geval er nog plaatsen vrijkomen.

In het najaar van 2018 verwachten we weer een nieuwe cursus aan te bieden. Zodra de data bekend zijn, verschijnen ze op deze pagina. Je kunt alvast een plekje reserveren voor de najaarscursus door ons een mail te sturen op info@ncdd.nl met als onderwerp ‘interesselijst najaarsronde’. Deze aanmelding voor de interesselijst brengt geen verplichting tot inschrijving of betaling met zich mee.

De bijeenkomsten vinden plaats bij de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station Den Haag. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Dieetwensen kun je aan ons doorgeven via info@ncdd.nl.

NB: de zelfstudievariant kun je zonder inschrijving op elk gewenst moment starten en afronden.
Meer informatie

Programma in hoofdlijnen

@ Voorbereiding dag 1: inloggen in leeromgeving, doornemen module A, formuleren leerdoel, uitwerken eindopdracht A
@ Dag 1: kennismaking medecursisten en coaches, uitleg opzet leeromgeving en leerproces. Korte bespreking module A, introductie module B. Presentatie expert, gezamenlijke oefening
@ Voorbereiding dag 2: doornemen modules B en C, opdracht B uitwerken
@ Dag 2: bespreking modules B en C en opdracht B. Definiëren van je eigen vervolgstap in de praktijk. Presentatie / oefening.
@ Voorbereiding dag 3: uitwerken van de praktijkuitdaging (eindopdracht).
@ Dag 3: presentatie eindopdracht. Presentatie expert / oefening. Cursusevaluatie en uitreiken certificaten.

Kosten

Voor de groepscursus vragen we een onkostenvergoeding van 450 euro exclusief btw per deelnemer. Hiervoor ontvang je een factuur.

Betalingsvoorwaarden en annuleren

Ben je onverhoopt toch niet in de gelegenheid aan de cursus deel te nemen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via info@ncdd.nl. Tot 7 dagen voor de eerste cursusdag kun je kosteloos annuleren. Bij latere of geen afmelding zijn wij helaas genoodzaakt het hele bedrag in rekening te brengen. Wel is het mogelijk om een collega in jouw plaats de (gehele) cursus te laten volgen. Van belang is dan dat degene voor aanvang van de eerste cursusdag wel de benodigde cursusstof heeft bestudeerd.

Certificaat

Bij de laatste bijeenkomst worden de cursuscertificaten uitgereikt. Voorwaarde hiervoor is dat de deelnemer bij alle cursusdagen aanwezig is geweest en alle opdrachten voldoende heeft uitgevoerd.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@ncdd.nl.