Data en inschrijven

Cursusdata

Najaarsronde 2018 (volgeboekt):

  • dinsdag 11 september (10.30 – 16.00u)
  • dinsdag 9 oktober (10.30 – 16.00u)
  • dinsdag 13 november (10.30 – 15.00u)

Alle plaatsen voor de najaarsronde 2018 zijn inmiddels vergeven. Je kunt je wel aanmelden voor de interesselijst via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl. Mocht er voor 4 september een plek vrijkomen, dan nemen we contact met je op.
In 2019 bieden we weer een voorjaarscursus aan. De data daarvan maken we binnenkort via deze pagina bekend.

De bijeenkomsten vinden plaats bij de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station Den Haag. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Dieetwensen kun je aan ons doorgeven via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

NB: de zelfstudievariant kun je zonder inschrijving op elk gewenst moment starten en afronden.
Meer informatie

Programma in hoofdlijnen

Voor de start van de cursus hoor je van de coaches hoe het precieze programma er voor jouw cursus uitziet.

@ Voorbereiding dag 1: inloggen in leeromgeving, jouw leerdoel, doornemen module A, uitwerken opdracht module A
@ Dag 1: kennismaking medecursisten en coaches, uitleg opzet leeromgeving en leerproces. Korte bespreking module A, bespreking opdracht A, introductie module B. Gezamenlijke oefeningen en optreden expert.
@ Voorbereiding dag 2: doornemen module B, opdracht B uitwerken
@ Dag 2: bespreking module B, bespreking opdracht module B, introductie module C, uitleg opdracht module C (eindopdracht). Gezamenlijke oefeningen en optreden expert.
@ Voorbereiding dag 3: doornemen module C, uitwerken opdracht module C (eindopdracht).
@ Dag 3: bespreking module C, bespreking van de eindopdracht. Gezamenlijke oefeningen en optreden expert. Cursusevaluatie en uitreiken certificaten.

“Ik had verwacht dat ik vooral zou ‘leren preserveren’, maar uiteindelijk heb ik ook heel veel over mijn eigen organisatie geleerd”
Cursist, voorjaarsronde 2018

Kosten

Voor de groepscursus vragen we een onkostenvergoeding van 450 euro exclusief btw per deelnemer. Hiervoor ontvang je een factuur.

Betalingsvoorwaarden en annuleren

Ben je onverhoopt toch niet in de gelegenheid aan de cursus deel te nemen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl. Tot 7 dagen voor de eerste cursusdag kun je kosteloos annuleren. Bij latere of geen afmelding zijn wij helaas genoodzaakt het hele bedrag in rekening te brengen. Wel is het mogelijk om een collega in jouw plaats de (gehele) cursus te laten volgen. Van belang is dan dat degene voor aanvang van de eerste cursusdag wel de benodigde cursusstof heeft bestudeerd.

Certificaat

Bij de laatste bijeenkomst worden de cursuscertificaten uitgereikt. Voorwaarde hiervoor is dat de deelnemer bij alle cursusdagen aanwezig is geweest en alle opdrachten voldoende heeft uitgevoerd.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Privacy
Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor communicatie rondom de cursus en gerelateerde bijeenkomsten. Lees ook de privacyverklaring van het Netwerk Digitaal Erfgoed.
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws in het Netwerk Digitaal Erfgoed? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.